Menu

SNSD Brčko mališanima podijelio paketiće povodom predstojećih praznika Istaknuto

snsd paketici 02Opštinski odbor saveza nezavisnih socijaldemokrata je povodom predstojećih praznika u brčanskom Domu kulture tradicionalno upriličio podijelu paketića najmlađim sugrađanima Brčkog, a kao dio zabavnog programa organizovana je i predstava za djecu.

 


Predsjednica Aktiva žena SNSD -a Slobodanka Ćurčić ističe da je veoma važno brinuti o mladima, te da je ovo samo jedan od načina na koji to SNSD radi.


"Sva ova djeca ovdje naš su podmladak, koji mi trebamo da njegujemo, jer ako nemamo mladih, nemamo ni ništa drugo. Uvijek morate obratiti pažnju na njih", rekla je Ćurčić.


Ona dodaje da nije bilo teško organizovati ovakav događaj, jer su svi članovi SNSD -a uvijek veoma organizovani i spremni da pomognu.


"Mi to svake godine radimo i Opštinski odbor SNSD - a, Aktiv žena i naša omladina veoma su jaki i hoće da rade, požrtvovani sušto se tiče svega toga, a dovoljno je bilo da pozovemo naše članstvo i evo već 650 mališana je večeras tu sa nama", dodala je Ćurčić.


Predsjednik OO SNSD Brčko Đorđa Kojić naglasio je da ne može bilo koja stranka organizovati ovako masovnu dodjelu paketića i okupiti toliko ljudi.


"Ja sam rekao, ovo samo mogu pobjednici, a SNSD je pobjednik ovih izbora, onih prethodnih i sigurno će biti pobjednici još dugo dugo godina, a to govori i ogroman broj ljudi koji se okupio danas, negdje oko 650 mališana, a isto toliko i njihovih roditelja", rekao je Kojić.


Kojić je dodao i da je SNSD kako u Brčkom, tako i u Republici Srpskoj jedna ogromna snaga i jedan ogromni potencijal.


"Ja sam takođe rekao da mi to ne radimo pred izbore. Izbori su bili prije dva mjeseca, do lokalnih izbora ima negdej dvije godine, mi ovo radimo jer želimo da obradujemo naše mališane i njihove roditelje", rekao je Kojić.


On je dodao da je SNSD paketiće dijelio i prošle, a da će dijeliti i svake naredne godine, bez obzira na izbore.


"SNSD inače radi sa svojim građanima, sa svojim ljudima. Planiramo da negdje koncem januara krenemo u obilazak naših mjesnih odbora, dakle mi moramo stalno da djelujemo, da obilazimo ljude, da čujemo šta su njihove potrebe, zahtjevi i da uradimo onoliko koliko možemo, a sigurno se može mnogo toga zajedno uraditi", rekao je Kojić.


Kojić je svim članovima i smpatizerima SNSD - a, kao i građanima Brčko distrikta čestitao Novu godinu, predstojeći pravoslavni Božić i sa zakašnjenjem katolički Božić koji je bio prije dva dana.

 

snsd paketici 01snsd paketici 02snsd paketici 03snsd paketici 04snsd paketici 05snsd paketici 06snsd paketici 07

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com