Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

SNSD priredio druženje u Ražljevu za članove i simpatizere stranke Istaknuto

SNSD raz 1Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata priredio je sinoć u Mjesnoj zajednici Ražljevo, druženje za članove i simpatizere stranke te predsjednike mjesnih odbora istočnog dijela Brčkog.

 

U prepunom Domu kulture, pred oko 250 mještana, prisutne su pozdravili predsjednik Opštinskog odbora Brčko SNSD-a Đorđa Kojić i gradonačelnik distrikta Brčko Siniša Milić. Oni su istakli da ovakva druženja, neposredni razgovori i kontakti te kontinuirani rad i komunikacija sa članstvom stranke, imaju za cilj, sem rješavanja aktuelnih problema, i realizaciju novih ideja sa ciljem napretka i razvoja ovog dijela distrikta Brčko. Istaknuto je da je SNSD stranka koja godinama unazad djeluje na ovom području te da je uz pomoć stanovnika ovih mjesnih zajednica realizovano mnogo projekata.

 

„Večerašnji odziv pokazuje jedinstvo najjače političke partije na prostoru ove lokalne zajednice, a predstavnici SNSD-a u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti će i u narednom periodu biti na raspolaganju građanima, kako ovog, tako i ostalih dijelova Brčkog“, istaknuto je na skupu kojem su prisustvovali i poslanici SNSD-a u Skupštini Brčko distrikta BiH Ljubiša Lukić, Željko Antić i Vukašin Panić te šef Odjeljenja za stručne i administrativne poslove u brčanskoj Vladi Srđan Blažić.

 

Predstavnici SNSD-a u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti izrazili su uvjerenje da će ova stranka i na narednim lokalnim izborima, koji će biti održani sledeće godine, pokazati da je SNSD izbor naroda i stranka sa najvećim povjerenjem glasača.

 

SNSD raz 3SNSD raz 3SNSD raz 3

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com