Menu

Uroš Vojnović predsjednik Ujedinjene Srpske u Brčkom (VIDEO) Istaknuto

us uvUroš Vojnović izabran je danas na izbornoj skupštini za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom.

 

 

Izbornoj skupštini prethodila je sjednica Glavnog odbora Ujedinjene Srpske, kojoj je prisustvovao predsjednik stranke Nenad Stevandić, koji kaže da je zadovoljan brojem članova, kako u Republici Srpskoj, tako i u Brčko distriktu.

 

"Prema svima anketama ovo je najbrže rastuća stranka u Republici Srpskoj, koja ima konstantan rast u svim izbornim jedinicama", rekao je Stevandić.

 

On kaže da Ujedinjena Srpska u svom programu njeguje zajedništvo ekonomske i nacionalne politike, pa zbog toga ne sumnja u njen uspjeh.

 

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom Uroš Vojnović izjavio je da će mu osnovni cilj biti da nastavi srpsku političku tekovinu iz devedesetih godina.

 

"Sa nama su danas ljudi koji su prepoznali i cijene ono što je rađeno tokom stvaranja Republike Srpske, koja je garant opstanka za Srbe sa ovih prostora", istakao je Vojnović.

 

On je naglasio da će ova stranka težiti da pruži priliku mladim ljudima.

 

"Želimo da i oni pomognu boljem razvoju ove ekonomije na ovim prostorima s obzirom na to da mladi trenutno u velikom broju napuštaju ove prostore", rekao je Vojnović.

(Srna - eBrčko)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com