Menu

Vučić: Nikada nije postojala veća podrška i pomoć Srbije Republici Srpskoj Istaknuto

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republike Srpske nema bez Srbije i da ne zna kako bi Srbija, "poslije svega što se dešavalo i što se dešava srpskom narodu, preživjela da ostane bez RS".

Gostujući na televiziji Pink Vučić je ponovio da nikada nije postojala veća podrška i pomoć Srbije Republici Srpskoj.

"Možda ne umijem da držim govore, ali u novcu umijem da pokažem. Uskoro idem u Drvar, da otvorim fabriku koju sam obećao, jer je Drvar, iako van RS, jedna od četiri srpske opštine u Federaciji", rekao je Vučić.

On je, na podsjećanje da je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim proslavu 9. januara kao Dana RS-a i pitanje da li je to doprinijelo da se građani RS još manje vežu za BiH, rekao je da se narodu ne može nešto uzeti iz srca.

"Ne krijem da sam sretan zbog postojanja RS, gledam šta mogu da pomognem. To je naša obaveza, nikoga ne ugrožavamo. U svakoj opštini u RS gradimo dom zdravlja, vrtić, školu", naveo je Vučić, prenosi Klix.

Sretan je, kaže, zbog odnosa s ljudima iz RS i zbog toga što se nije čula nijedna ružna riječ.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com