Menu

Mektić:Dodik razmišlja o otcjepljenju,ako bude šanse-uradit će to! On je gubitnik,mi smo u NATO! Istaknuto

dragan mektic profil kravataDodik ozbiljno razmišlja o otcjepljenju,kada bi mu pogodavale oktovni,i međunarodne,on bi to i uradio iako nema viziju i ne zna šta bi se nakon toga dešavalo!

Nemoguće je to uraditi na miran način- silom bi se otcijepio a silom bi druga strana branila državu! Ovo je 1990 godina! 1990 se nisu mogli dogovoriti oko Ustava,prijetili jedni drugima kao danas!

Ovo se svodi na novac: drama oko Ustavnog suda a oni uzimaju pare,pljačkaju,izvlače !U Programu reformi postoji akcioni plan,on se već realizira,NATO je rekao OK!

 

Šefik i Željko su mu rekli-ovo je ANP i on je rekao “dajte da potpišem”! Ko nije siguran,javno mu govorim: sigurno ulazimo u NATO! Samo čekamo zvanični poziv!

 

Zašto Dodik prvi ne napusti državne organe i ode iz Predjedništva?! Nama je rekao da napustimo državne organe – a on neće! Rekao sam strancima:napravili ste Frankeštajna i rekli mu “živi sam”!

 

On ne može da živi sam ! Stranci su ,isključivo oni,provodili reform pravosuđa i vidimo rezultat! Ja neću blokirati institucije BiH,jedini sam koji je rekao da neću slušati Dodika,moguće bni SDS,neću slušati Dodika-nisam ja potrošni materijal. Glasat ću za interese svih građana moje zemlje ,to sui moja djeca i unučad – hoću da živim ovdje!

 

Vučić je svjestan da Dodik želi da bude vođa Srpske nacije,ali mu se ne ulazi u konflikt,ali nisam siguran da Vučić u svemu ovome stoji iza Dodika. Preširok front je otvorio Vučić-Crna Gora i Kosovo,može zbog BH izgubiti i jedno i drugo! Mogu da citiram šta će sutra Vučić reži o BiH!

 

Tegeltija poštuje odluke nekih političkih grupa-kako da vjerujemo u nezavisnost pravosuđa?! Tegeltija je nakon svih afera i glupih poteza zakucao sebi esker do kraja! Montirali su mi proces! Čista osveta Tadić Gordane i VSTV-a!

https://www.face.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com