Menu

Vulić optužila Mektića da je ženomrzac: Nedostaje vam brčkanje s lijepim damama Istaknuto

vmNa sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BIH dok je trajala rasprava o prijedlogu zakona kojim se izbacuju sudije Ustavnog suda BiH između pojednih zastupnika je došlo je do razmjene epiteta koji su više ličili na uvrede.

 

Zastupnik SDS-a Dragan Mektić je Snježani Novaković-Bursać iz SNSD-a poručio da je gledao njenu izjavu kojom je objašnjavala kako se vrši izbor sudija Ustavnog suda."Tri puta se preznojavala, popravljala i nikako nije mogla sabrati do devet sudija". On je kazao da je na sjednici Ustavnopravne komisije bio suzdržan jer su zastupnici SNSD-a pokušali izvršiti prevaru i prenos nadležnosti na Predsjedništvo BiH.Za riječ se javila i zastupnica SNSD-a Sanja Vulić."Ja želim reći da vi ovdje ništa drugo ne radite nego trčkarate oko Adila Osmanovića ne bi li postali dio vlasti. Očito je da vam nedostaje brčkanje s lijepim damama na bazenu, a kako kažu u Sarajevu niste više na cijeni otkada niste ministar. Sama činjenica da se protiv vas vodi postupak niste ni zaslužili da budete u Ustavnopravnoj komisiji. Gledate kako ćete svoje ženomrzačke stavove iznositi prema nježnijoj populaciji. Vi ste jedna prevara", kazala je Vulić obraćajući se Mektiću.

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com