Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović vijećnici kazao da joj "svaka šamara traži" Istaknuto

b 210501022

 

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ponovo je dospio u žižu javnosti zbog izgovorenog u Gradskom vijeću, ovaj put tako što je izlaganje vijećnice Emine Tufekčić prokomentarisao riječima "da joj svaka šamar traži".

Prvi čovjek Zenice ponovo je govornicu Gradskog vijeća Zenice iskoristio kako bi na svoj način prokomentarisao izlaganje vijećnika opozicije, ovaj put na neprikladan način.

Kasumović je na početku izlaganja kazao da se za postupke koje SDA radi kaže "Svaka joj šamara traži", na što je reagovala vijećnica SDA Emina Tufekčić koja je od predsjedavajućeg Almira Babajića zatražila da reaguje, a on je govor Kasumovića ocijenio kao govor ka SDA.
"JA VIŠE NE MOGU"
Predsjedavajuća Gradskog vijeća optužila gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića za mobing
Međutim, gradonačelnik Zenice je ponovo izašao za govornicu pa rečenicu adresirao indirektno i prema Emini Tufekčić.

"Ponoviću još jednom, u mjestu gdje sam ja rođen, u Gornjem Vakufu, kada neko samo budaleštine govori, kada nema ništa konkretno, a evo ja sam ovdje peta godina, gospođica je u vijeću, ja još nikad od nje nisam vidio nijednu inicijativu osim što se igra s emocijama ljudi. E zato je uzrečica u Gornjem Vakufu, 'Svaka joj šamar traži', za osobe slične vama koje idu samo na osjećaje ljudi", poručio je Kasumović.

Kasumović je ranije u vijeću imao raspravu i sa tadašnjom predsjedavajućom Dianom Bešić.

 

Klix.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com