Menu

Princ iz Eleja 550x50

Vojnović na sastanku sa omladinom SDS Brčko Istaknuto

uros-mladisda Omladina SDS Brčko organizovala je sinoć druženje mladih, a ujedno i razgovor sa predsjednikom Opštinskog odbora SDS Brčko i šefa Odjeljenja za javnu bezbjednost u brčanskoj Vladi Urošem Vojnovićem.

Prisutne su na početku pozdravili predsjednik i potpredsjednik mladih SDS Brčko Srđan Antić i Stefan Dragičević.

Antić se u svom uvodnom obraćanju zahvalio na dolasku mladih u velikom broju i istakao da će SDS u Brčkom omasovljavati članstvo u omladini u narednom periodu.

„Nakon što smo održali stranačku skupštinu i izabrali opštinski odbor mladih potpuno spremno, kao omladina, dočekujemo nastupajuće lokalne izbore“ – rekao je Antić.

On je dodao da predavanje ima za cilj da se omladini saopšti stanje u političkom životu Brčko distrikta, da se pojasne razlozi nastanka političke krize u distriktu, stanje u stranci i da se upoznaju sa radom Odjeljenja za javnu bezbjednost.

Stefan Dragičević, potpredsjednik mladih SDS Brčko, rekao je da će omladina kontinuirano svakog mjeseca imati priliku da kroz predavanja koja će održavati SDS-ovi šefovi odjeljenja u Vladi Brčko distrikta i poslanici u Skupštini čuju i upoznaju se sa trenutnom političkom situacijom na lokalnom nivou.

„Aktivnosti po ovom pitanju počećemo sa predsjednikom OO SDS Brčko i šefom Odjeljenja za javnu bezbjednost Urošem Vojnovićem, a svako od mladih učesnika ove vrste konverzacije imaće priliku da postavi pitanje iz sfere o kojoj se govori ili o onome što ga/ju zanima.“ – dodao je Dragičević.

Naglasio je da je SDS u Brčkom velika stranka koja ima kvalitetne kadrove i da će biti pobjednička na nastupajućim lokalnim izborima.

Uroš Vojnović, predsjednik OO SDS Brčko, izrazio je zadovoljstvo što SDS ima kreativan mladi tim ljudi te se nada da će ovakav način komunikacije poboljšati odnose na relaciji stariji i mladi članovi stranke.


ebrcko.net

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com