Menu

Princ iz Eleja 550x50

Četvrtak, 27 Decembar 2018

Bošnjaci bojkotuju prijeme u povodu neustavnog "Dana RS-a"

  • Objavljeno u BiH

bo998Bošnjački poslanici koalicije Zajedno za BiH i delegati Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda nisu se danas odazvali prijemu kod entitetske predsjednice Željke Cvijanović u povodu 9. januara "Dana RS-a", koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine osporio kao dan tog bh. entiteta.

 

Više...

Brčaci, jeste li danas popili kafu za Borisa?

  • Objavljeno u Brcko

SLIKA-KAFA-ZA-BORISAUdruženje mladih „Trka za život" sprovodi još jednu aktivnost u humanitarnoj akciji za pomoć Borisu Bjedovu iz Brčkog kome nedostaje još 60.000 KM za neophodnu transplantaciju bubrega. Pored humanitarnog broja 1416, koji je aktivan još nekoliko dana, u saradnju sa brojnim ugostiteljskim objektima pokrenuta je akcija „KAFA ZA BORISA".

 

Više...

Ovo su automobili koji najmanje troše

gorivo instrument tablaJedna od ključnih odlika automobila koja se gleda prilikom kupovine je ekonomičnost. Ekipa How To Cars je testirala skoro 700 automobila, dala listu od 100 modela i pronašla najštedljivije.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com