Menu

Princ iz Eleja 550x50

Petak, 19 April 2024

Kreće “borba” za novi saziv Skupštine Brčko distrikta BiH!?

  • Objavljeno u Brcko

Građani Brčko distrikta Bosne i Hercegovine krajem 2024 godine imat će priliku da izaberu novi saziv Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovina koja ima 31 zastupnika od toga 2 nacionalne manjine.

Tačan datum održavanja lokalnih izbora znat će se nakon odluke Centralne izborne komisije, a prije toga trebala bi da potvrdi i novi saziv Lokalne izborne komisije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Više...

Održan okrugli sto na temu „Dijete u fokusu“

  • Objavljeno u Brcko

Okrugli sto je organizovan u sklopu projekta „Rana intervencija s ciljem prevencije oštećenja sluha i govora kod djece, uz osnaživanje porodice i odgovornog roditeljstva“, koji je finansijski podržan od strane Vlade Brčko distrikta BiH.

Više...

Potpisan Ugovor o partnerstvu za projekat „Socioekonomska inkluzija u Brčko distriktu BiH“

  • Objavljeno u Brcko

Potpisivanjem Ugovora o partnerstvu između Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i CARE International Balkans ozvaničen je početak provođenja projekta „Socioekonomska inkluzija u Brčko distriktu BiH”. Ugovor su potpisali Milorad Teodorović, direktor Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH, i Sumka Bučan, direktorica, CARE International Balkans.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com