Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Petak, 21 Juli 2023

Održana 48. redovna sjednica, usvojene izmjene i dopune Zakona o budžetu

  • Objavljeno u Brcko

Skupština Brčko distrikta BiH je na 48. redovnoj sjednici usvojila, u drugom čitanju, Izmjene i dopune Zakona o budžetu i Zakona o izvršenju Budžeta Distrikta za 2023. godinu. U drugom čitanju usvojene su i Izmjene zakona o platama i drugim naknadama pravobranioca i zamjenika pravobranioca u Pravobranilaštvu Distrikta, izmjene zakona o javno-privatnom partnerstvu i o državnoj službi u organima javne uprave.

Više...

Preduzete sve mjere nakon olujnog nevremena u Distriktu

Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine preduzela je sve neophodne korake nakon olujnog nevremena na području Brčko distrikta BiH.

Šef Odjeljenja za javnu sigurnost Bogdan Bratić naveo je da su tri požara na vrijeme lokalizovana, te da su zabilježene 32 tehničke intervencije koje se uglavnom odnose na uklanjanje stabala.

Više...

SEZONSKO SNIŽENJE U FISU - ZA LJETNO OSVJEŽENJE

Ove godine, ljetno sezonsko sniženje u FIS-u je apsolutno osvježenje! 

Početak sezonskog sniženja u prodajnim centrima FIS obilježili su popusti do odličnih 50% na odjelima tekstila i obuće, što će sigurno oduševiti sve pratitelje modnih trendova ali i ljubitelje kvalitetne i klasične konfekcije.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com