Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Gradonačelnik najavio novogodišnji koncert Željka Samardžića u Brčkom Istaknuto

61415605-zeljko-samardzicGradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić najavio je danas novogodišnji koncert na Trgu mladih 31. 12. 2017. godine, na kojem će gostovati Željko Samardžić, u organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH.

 

„Na samom početku godine mi nismo imali odvojena sredstva za ovu namjenu, ali smo u komunikaciji s građanima vidjeli da postoji raspoloženje za organizaciju dočeka Nove godine na otvorenom. Smatram da je dobro da Brčko distrikt BiH kao i mnoge druge sredine u BiH ima organizovan doček. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti", istakao je gradonačelnik Milić.


On je pozvao sugrađane da u što većem broju dođu na Trg mladih kako bi zajednički dočekali Novu, 2018. godinu s nadom i optimizmom da će ona biti mnogo bolja nego godina iza nas.

Program novogodišnje noći počinje u 21.00 sat nastupom DJ-a, a zvijezda večeri je Željko Samardžić.

 

„Za ove namjene izdvojeno je 50.000 KM i riječ je o određenim uštedama koje smo napravili u budžetu. Mislim da treba ustanoviti ovakvu tradiciju u Brčkom", dodao je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Milić će u novogodišnjoj noći pozdraviti sugrađane na Trgu mladih, ali i obići dežurne službe koje će novogodišnju noć provesti radno i čestitati Novu godinu. Planiran je obilazak Vatrogasne službe, Hitne pomoći, Radio Brčkog i Policije Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com