Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

corba-i-djordje-balasevic-kolaz ffRoker je gostujući u emisiji TV Pink čitao dio svoje nove knjige, a dotakao se i pjesme "Predejane" * "Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar.

 

Tihi rat između Bore Đorđevića, frontmena Riblje čorbe, i Đorda Balaševića koji traje punih 40 godina opet je privukao pažnju medija u Srbiji i regionu koji pišu o njihovoj posljednjoj prozivci na račun jedan drugoga. Naime, Đorđević je u svojoj zbirci pjesama jednu posvetio i Balaševiću što je bio povod da mu on odgovori na nedavno održanom koncertu.

 

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao dio svoje nove knjige, a dotakao se i pjesme "Predejane". Jedan od stihova glasi.

 

"Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži ce im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e", stihovi su iz Đorđevićeve pjesme u novoj zbirci.

 

Nakon toga, oglasio se i Balašević. Na koncertu koji je nedavno održao u Beogradu tokom govora pomenuo je samog Đorđevića.

 

"Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar, a prenosi portal index.hr. Balašević je ovo izgovorio aludirajući na to da jedan proslavljen roker mora da nastupi kao pregrupa folk pjevaču.

 

Piše: Nedeljnik /

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com