Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

U Brčkom danas Državno prvenstvo BiH u latino-američkim plesovima i međunarodni turnir u latino-američkim i standardnim plesovima Istaknuto

ple2U Sali Tehničke škole u Brčkom danas /10.3./ sa početkom u 17 sati održati će se Državno prvenstvo BiH u latino-američkim plesovima i međunarodni turnir u latino-američkim i standardnim plesovima.

 

 

Na takmičenju prijavljeno je 550 učesnika iz 13 plesnih klubova u pet zemalja.

 

Plesna škola "Mambo" iz Brčkog će se na turniru Školske plesne lige predstaviti sa oko 100 svojih članova, dok će se za titulu državnog prvaka boriti pet plesnih parova iz ove škole.

 

Škola plesa "Mambo" Brčko predstavila je i plesni par Đakomo Lazarini i Roberta Benedeti koji su prošlog mjeseca za ovu školu plesa osvojili prvo mjesto na turniru u Italiji, te osvojili zlatnu medalju.

 

Državno prvenstvo BiH u latino-američkim plesovima i međunarodni turnir u latino-američkim i standardnim plesovima organizuje se u okviru obilježavanja 18. godina Brčko distrikta BiH.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com