Menu

baner for web jpg

Košarac naređuje novinaru RTRS-a: Udarajte jače ove iz Sarajeva, nije važno je li istina Istaknuto

kosarac-viber-poruke-5-previewOrgSNSD-ov zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine Staša Košarac daje upute novinaru RTRS-a na koji način treba vršiti medijski pritisak na zastupnike i ministre SDS-a i PDP-a.

 

 

„Bitno je samo da prođe informacija. J... to da li jeste ili nije", napisao je Košarac, dodajući da novinar ima 100 KM ako osmisli priču za zastupnicu Aleksandru Pandurević, piše Patria.

 

Zastupnica Pandurević prepisku između Košaraca i novinara RTRS-a objavila je na svom Twitter nalogu.

 

"Morate jače udariti na ove ovdje u Sarajevu. Ivanić je izgleda potpisao za NATO nešto, provjeri", glasi jedna od poruka koju je Košarac uputio novinaru.

 

"Forsiraj ovo za Mektića da radi po nalogu Sarajeva. Moramo ih gaziti svaki dan."

 

"Njega ubijamo svaki dan. To je prošlo, nema problema", odgovora novinar.

 

"Aj osmisli priču za Pandurevićku, imaš 100 maraka", napisao je Košarac novinaru. Košarac je novinaru Radio televizije Republike srpske rekao i to da treba izvješavati o tome kako Savezu za promjene odgovara koalicija sa SDA, te kako ću mu obezbijediti nekoga ko će ga odvesti do privatnog zemljišta koje je Pandurević prodala u Tarčinu kod Sarajeva, piše NAP.

 

(Vijesti.ba / NAP)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com