Menu

Policija traga za osobom koja su ispalila zolju na poslovnu zgradu u Banjaluci Istaknuto

banja luka zoljaBanjalučka policija traga za osobom koja je protekle noći ispalila zolju na zgradu „Euroreca".

 

 

U ekspoloziji, koja se dogodila oko 23.40 sati, nije bilo povrijeđenih osoba, a materijalna šteta na objektu bit će naknadno utvrđena.

 

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za zaprimljenu prijavu da je nepoznata osoba 30. marta oko 23.40 sati ispalila ekspozivnu napravu na poslovni objekat u ulici bulevar Srpske vojske – potvrdila je Feni portparolka ove uprave Marija Markanović.

 

O početnim saznanjima obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

 

U pitanju je poslovni objekat „Agrama" Banja Luka, otvoren prošle godine. Objekat raspolaže s 20.900 kvadratnih metara površine, na 11 nadzemnih i tri podzemne etaže, a u kojem rade "Euroherc osiguranje", "Bosna - Sunce osiguranje", Stanica za tehnički pregled vozila, kao i još neke firme koje su iznajmile prostor.

 

Po nezvaničnim informacijama, projektil iz zolje, ručnog raketnog bacača, ispaljen je na deveti sprat ove poslovne zgrade.

 

Pronađen je, kako se saznaje, u blizini zgrade.

 

Piše: ENA

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com