Menu

Fatmir Sulejamni pjevač koji može da pjeva svaku vrstu muzike

Fatmir-Sulejmani-13-650x250Kada ste dovoljno kvalitetni u poslu koji radite, za Vas nema problema. To važi za svaki posao, pa i za muziku, jer kada ste kvalitetan pjevač i znate da radite svoj posao, onda možete da pjevate sve žanrove muzike.

 

 

Dokaz za to je i mladi pjevač Fatmir Sulejmani, koji je prošle nedelje nastupio na desetom jubilarnom festivalu sevdalinke, pod nazivom „Sevdalinko, u srcu te nosim".

 

„Moram da priznam da sam osjetio veliko zadovoljstvo kada su me pozvali za ovaj festival.Nisam se ni jednog trenutka dvoumio u smislu da li treba da prihvatim poziv ili ne.Velika je čast, kada na takav događaj pozovu baš Vas, od toliko mladih i perspektivnih pjevača. Lijepo je stati rame uz rame, sa velikanima naše estradne scene"-rekao je zadovoljno Fatmir.

 

Festival se održao u KBC u Tuzli, a karte za ovaj događaj su bile rasprodate danima unaprijed.Zanimljivo je da je ovaj festival pod zaštitom UNESC-a kao događaj koji brine o očuvanje kulturne baštine Bosne i Hercegovine i sevdaha.

 

Fatmir je na ovom festivalu nastupio rame uz rame sa velikanima estradne scene poput Enesa Begovića, Nede Ukraden, Mustafe Šantića i mnogih drugih i dokazao da je pjevač koji može da pjeva svaku vrstu muzike, čime se ne mogu pohvaliti mnogi!

 

http://www.balkanlife.net/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com