Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Gradonačelnik Distrikta Siniša Milić: Ja za sada ne vidim krizu vlasti kao što neki mediji pišu Istaknuto

Sinisa Milic gradonacelnikGradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić nakon pisanja pojedinih medija da u Distriktu vlada kriza vlasti on je kazao da za sada ne vidi krizu naglašavajući da je i Vlada jutros radila dosta efikasno.

 

 

"Vlada je jutros imala sjednicu i radila je dosta efikasno pored toga što pojedini mediji pišu da se sprema smjena gradonačelnika. A, šta se dešava u Skupštini to najbolje znaju zastupnici većine. Postoje pisanja određenih medija, ali ja ne želim da vjerujem u sve to. Postoje određene procedure koje uređuju rad i Skupštine tako da sve što se dešava je posljedica postojanja tih procedura, odnosno potrebe za dodatnim usaglašavanjem. Potpredsjednik Skupštine rukovodi radom Skupštine i ne bih mogao govoriti u njegovo ime. Što se mene tiče ja tu krizu za sada ne vidim. Mi i dalje imamo problem nepostojanja adekvatnog kapaciteta na strani zastupnika iz reda hrvatskog naroda i imamo uvjeravanja da će se to vrlo brzo riješiti", kazao je Milić.

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com