Menu

Svečana dodjela svjedočanstava u Četvrtoj osnovnoj školi Brčko /FOTO/ Istaknuto

os 4 jun 2018 3JU Četvrta osnovna škola Brčko distrikt BiH je u utorak 12. 6. 2018. godine u Domu kulture Brčko upriličila dodjelu svjedočanstava svojim maturantima, te se na taj način oprostila od učenika koji su devet godina bili dio ove centralne osnovne škole.

 

 

Direktorica škole Zumka Grabus naglasila je u svom obraćanju, između ostalog, da se nada kako su učenici pripremljeni ne samo za dalje obrazovanje, nego i za život.


U kulturnom dijelu programa ceremonije učestvovao je školski hor pod vodstvom nastavnika muzičke kulture Nihada Sitarevića, kao i Sarah Grabus, Ana Maria Škoda i Anđelina Kvesić svojim muzičkim izvedbama.


Učenicom generacije proglašena je Azra Šadić, koja se školi, kolektivu i svojim prijateljima zahvalila na druženju, te je napomenula kako joj je posljednjih devet godina bilo najljepših u životu i da će joj vrijeme provedeno u ovoj školi ostati u veoma lijepom pamćenju.

 

os 4 jun 2018os 4 jun 2018 1os 4 jun 2018 2os 4 jun 2018 3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com