Menu

Bračni par iz Njemačke silovao sina i prodavao ga pedofilima, dobili po 12 godina zatvora Istaknuto

berlin14Sud u Njemačkoj danas je osudio na po 12 godina zatvora bračni par koji je prodavao svoje dijete pedofilima i zlostavljao ga nekoliko godina.

 


Stravični slučaj u kojem su majka i njen partner bili osuđeni za silovanje dječaka i njegovu prodaju putem interneta zgrozio je cijelu Evropu.

 

Državni sud u Freiburgu osudio je majku Berrin Tahu na 12 i po godina zatvora i njenog partnera Christiana Laisa na 12 godina zatvora. Sud je odlučio kako će Lais i nakon izdržavanja kazne zatvora morati ostati u preventivnom pritvoru.

 

Bračni par osuđen je za zlostavljanje i silovanje desetogodišnjaka. Oni su više od dvije godine prodavali dječaka drugim pedofilima putem interneta.

 

Taha i Lais su uhapšeni prošle jeseni kada su procurili snimci zlostavljanja dječaka. Nekoliko drugih muškaraca povezanih s ovim slučajem već su osuđeni na zatvorske kazne na posebnim suđenjima.

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com