Menu

baner for web jpg

Brčko: Uređenje kruga fabrike Žitopromet - održavanje zelenih površina pravnih i fizičkih lica Istaknuto

kom u 1Osim redovnog održavanja javnih zelenih površina na teritoriji Distrikta u skladu sa Programom nadležnog odjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH, Javno preduzeće "Komunalno Brčko" pruža usluge održavanja zelenih površina i zainteresovanim pravnim i fizičkim licima, u skladu sa cjenovnikom preduzeća.

 

 

Jedna od takvih aktivnosti ovih dana privodi se kraju u krugu fabrike Žitopromet. Prema zahtjevu investitora, potrebno je urediti travnjak gdje je trava narasla više od 15 cm, pokupiti i odvoziti pokošenu travu, iskrčiti divlje rastinje u krugu fabrike, posebno uz ogradu, te dovesti prostor u uredno i funkcionalno stanje.

 

Zaposlenici RJ Čistoća pokosili su više od 4.800 metara kvadratnih travnate površine i iskrčili više od 300 metara kvadratnih prostora sa podivljalim rastinjem.

 

Komunalno omogućava svim zainteresovanim klijentima da na jednom mjestu i sa jednim izvođačem dogovore sve vrste radova na uređenju vanjskog prostora kuće, vikendice, poslovnog prostora, industrijskog ili drugog pogona.

 

"Da bismo mogli da definišemo cijenu radova, klijent najprije treba da podnese zahtjev na info šalteru Službe za odnose s kupcima u ulici Tina Ujevića 66. Na osnovu zahtjeva, predstavnici RJ Čistoća izlaze na teren, utvrđuju o kojoj vrsti usluge je riječ, koja sredstva za rad su potrebna za realizaciju posla, kao i koji je potreban broj izvršilaca za uredno i obavljanje posla u zadatom roku i dostavljaju kupcu predmjer radova, odnosno informaciju koliko bi ta usluga koštala", kazali su iz JP "Komunalno Brčko".

 

S obzirom da radna jedinice Čistoća raspolaže potrebnim alatima, mašinama, ljudima i znanjem, JP „Komunalno Brčko" može vam biti prvi izbor ukoliko vam je potrebno održavanje i uređenje zelenih površina.

 

kom u 1kom u 2kom u 3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com