Menu

baner for web jpg

Dodik: Od 8. oktobra nećeš više biti tu; Dragičević: Ti si sotona i ubica Istaknuto

dodik-dragicevic-696x456Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik na skupu ove stranke u Bileći poručio je Davoru Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" da od 8. oktobra neće biti više na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

 

 

"Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za....vati da se ja ne bih za....vao s njim. Kaže: 'jedini način da se zaustavi Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjoj Luci kao nešto uradi'. Šta će on uradit'? Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ondje", poručio je Dodik.

 

Video na kojem Dodik prijeti Dragičeviću proširio se društvenim mrežama i izazvao je brojne reakcije.

 

Reagovao je i sam Dragičević koji je poručio kako "uskoro doći dan kad će istina izaći na vidjelo".

 

"183. dan na Davidovom trgu, peti dan i peta noć na Davodovom trgu jedinoj slobodnoj teritioriji u ovoj državi gdje nema ni jedne institucije i gdje nema ubistava ni zataškavanja. 5. oktobra ovdje će biti još jedna slika zločinca ubice, sotone ovog naroda Milorada Dodika. A ti hrabro 8. okrtobra, dođi i pometi", rekao je Davor i poručio da njega niko neće otjerati.

 

"Mene i Grupu Pravda za Davida nećeš ni taći ni pomaći sa svojim ubicama i zločincima, a dobićeš 8. ujutru moj krevet koji će vam biti tijesan. Doći će i to jutro Milorade, pa da vidimo gdje će biti Davor Dragičević i Pravda za Davida, a gdje će biti Dodik i njegovi zločinci", rekao je Davor.

 

On je poslao poruku i opoziciji.

 

"A poruka opoziciji. Vi imate vremena do 5. oktobra da se priključite svom narodu ili nastavite lizati Milinu guzicu i dalje", prenosi portal Buka.

https://www.fokus.ba

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com