Menu

baner for web jpg

SDA Brčko građanima čestitao Dan državnosti BiH Istaknuto

sda 3Odbor SDA Brčko distritka BiH upućuje iskrene čestitke svim građanima Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta BiH povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH.

 

 

"Prije 75 godina u Mrkonjić Gradu održano je Prvo zasijedanje ZAVNOBiH-a, čime su postavljeni temelji državnosti Bosne i Hercegovine, kao ravnopravne republike unutar jugoslavenske federacije, sa historijskim granicama koje datiraju još iz vremena srednjovjekovne Bosne. Bosna i Hercegovina je danas država koja je očuvala granice i administrativnu cjelovitost svoje teritorije kroz sve njene okupacije i na nama je da zajedničkim snagama održimo njezino postojanje istovremeno stvarajući pozitivnu budućnost za sve njene narode i našu djecu. Svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta BiH upućujemo najiskrenije čestitke povodom 25. novembra, Dana državnosti naše domovine Bosne i Hercegovine".

 

Sretan vam 25.novembar, Dan državnosti Bosne I Hercegovine!

 

Odbor SDA Brčko distrikta BiH

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com