Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Imao je 185 kilograma, a sad je trener: Jeo je osam sendviča sa slaninom u danu

tr47-GODIŠNJI Ralph Lawless u dvije je godine smršavio nevjerojatnih 107 kilograma. Težio je 187 kilograma, prejedao se s osam sendviča sa slaninom u danu, a onda je odlučio napraviti promjenu.

 

 

Nakon što 15 godina nije bio u vezi, promijenio je svoju rutinu. Danas teži 78 kilograma i postao je osobni trener.

 

"Kad bih počeo jesti, nisam se mogao zaustaviti. Uživao sam u kebabima, pizzama, slanini. Većinu dana sam samo jeo. U samo jednom danu bih pojeo koliko prosječna osoba kroz cijeli tjedan", ispričao je za Daily Mail.

 

Ubrzo je shvatio da to utječe na njegov život.

 

"To je bilo jako nezdravo. Pao sam na poslu i nisam više mogao raditi. Dotaknuo sam dno. 15 godina nisam imao djevojku, počeo sam posjećivati savjetnika i odlučio vratiti kontrolu nad svojim životom", kaže Lawless.

Počeo je pratiti koliko unosi kalorija, nezdrave namirnice je zamijenio onima s puno proteina i malo ugljikohidrata.

 

tr 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Bio sam pretio i nesretan. U prvih nekoliko mjeseci sam smršavio 63 kilograma i imao poticaj za dalje", dodaje.

 

Danas radi kao trener u teretani, a upravo mu je tjelovježba pomogla da mentalno ojača i postigne svoj cilj.

 

"Počeo sam se zanimati za bicikliranje i upisao satove aerobika. Morao sam trenirati mozak da shvatim što je zdrava hrana i zdravo življenje u cijelosti. Danas u teretanu dolazim deset do 14 puta tjedno jer radim kao instruktor. Volim to i imam novi smisao života, a sada još samo moram pronaći ljubav", zaključuje Lawless.

 

Index

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com