Menu

Aziz Aga sa novogodišnjim poklonima i osmjehom na licu Istaknuto

az66Ovih dana mnogi Brčaci, a posebno najmlađi mogu vidjeti Aziz Agu Šehovića iz Brčkog kako najmlađima uručuje poklone djeleći i najljepše osmijehe. Evo šta je rekao u svom obraćanju.

 

 

"Ovim putem se obraćam mojim najmlađim Brčacima, kroz Vas, moji vjerni FB prijatelji, mom ponosu, mojoj vjeri, ne zaboravite da živim za iskrenost i nevinosti svakog našeg djeteta. Ovih dana me viđate kako sa našom kočijom prolazim gradom u odijelu koje naši najmlađi doživljavaju onim koji donosi sreću i darove. Svu svoju snagu trošim da usrećim svako i bilo koje dijete bez obzira na sve naše glupe razlike a darujem onoliko "KOLIKO IMAM". Do sada sam darovao onoliko kolike su moje mogućnosti i gdje sam bio pozvan, ali i trenucima kada sam finansijski kako tako mogao. Od početka prednovogodišnjih praznika Aziz Šehović, ili "Djeca Vjetra" nisu dobili ni jednu donaciju, bila ona od Vlade Brčkog, privrednih subjekata ili nevladinih organizacija a u medijima se pojavljuju slavlja i dječija radost koja neku drugu djecu uskraćuju za jednakopravnost da osjete čar koja se nude drugima bila ona na TV, radiju, novinama... i mene to čini nesretnim. "ZA NJIHOVU RADOST NAS TREBA VIŠE" dragi moji vjerni prijatelji. Voli Vas Vaš Aziz", rekao je Aziz Aga u svom obraćanju.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com