Menu

MK "GRUNF" Brčko podjelio novogodišnje paketiće Istaknuto

gru pMoto klub „GRUNF" Brčko distrikta BiH u svojim prostorijama na izletištu „Ficibajer" organizovao je podjelu novogodišnjih paketića djeci iz udruženja oboljelih od dijabetesa i celijakije, zatim djeci i socijalno ugroženih porodica, kao i djeci čiji su roditelji članovi kluba.

 

 

"Ovo je inače tradicionali gest pažnje i dobre volje pripadnika MK „GRUNF", koji organizujemo osmi put za redom.Vrijednost donacije je oko 2.000 maraka a obuhvata 124 paketića, od kojih je 50 namjenjeno dijeci iz socijalno ovisnih porodica, dok je ostatak namjenjen dijeci koja boluju od dijabetesa, potom oboljelima od celijakije, a dio paketića uručen je i djeci čiji su roditelji članovi našeg kluba" naglasio je predsjednik „GRUNF-a", Ustaibišević Smail, dodavši da posebnu dimenziju akcija dobija jer se kroz nju iskazuje briga za mališane socijalno lošeg statusa i posebno one oboljele od celijakije.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com