Menu

baner for web jpg

JP "Putevi Brčko" do sada uspješno riješili zadatke, tu praksu nastavljaju Istaknuto

road-259815 960 720JP "Putevi Brčko" u 2018. godini uspjelo je da adekvatno odgovori svim zadacima i još jednom potvrdili da su na prvom mjestu usluge prema građanima Distrikta.

 

 

Zimsku sezonu dočekali su spremno i najbitnije putne komunikacije na vrijeme su učinili prohodnim.

 

Takođe, uspjeli su da nakon prvog sniježnog prekrivača većinu parking mjesta u gradu učine slobodnim istovremeno sprječavajući da mnoga vozila budu parkirana na nepropisanim mjestima.

 

Podsjećamo, JP "Putevi" Brčko prije početka zimske sezone realizovalo je niz projekata asfaltiranja i uređenja ulica u Brčkom što su građani pohvalili ove postupke preduzeća.

 

Takođe, JP "Putevi" Brčko završavaju i jedan od najznačajnih projekata za građane Brčko distrikta BiH "obilaznica" koja se planira zvanično završiti ove godine u maju.

 

Uspješno su završili i projekat izgradnje mosta u Krepšiću, a pored izgradnje mosta JP "Putevi" Brčko povjereno je da gradi i nekoliko kružnih tokova na području Brčkog koji će doprinijeti poboljšanju saobraćajne infrastrukture u gradu.

 

Ne treba zaboraviti da je rukovodstvo ovog preduzeća uvođenjem sistema naplate parkinga u gradu JP "Putevi" Brčko uspješno regulisalo i parking prostor kao i mnoge gužve.

 

EQLyrS6

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com