Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Na mjesto otpisanog Ognjena Vranješa uskače drugi “zmaj”? Istaknuto

vranjesČini se da je Ognjen Vranješ mislima daleko od nogometnog terena, a očito su to shvatili i u njegovom Anderlechtu.

 

 

Nogometaši čijim igrama nisu bili zadovoljni navijači, ali ni struka, ovih dana dio je "skandala" u koji su pored njega uvučeni poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić.

 

Belgijski velikan već je prekrižio Vranješa, a ako je vjerovati pisanju belgijskog portala Voetbalkrant, njega bi u timu mogao zamijeniti reprezentativni kolega Ervin Zukanović.

 

Iskusni defanzivac Genoe već ima bogato iskustvo igranja u belgijskoj Jupiler ligi, a navodno je već ostvaren kontakt između Zukanovića i predstavnika Anderlechta.

 

Zukanović je već neko vrijeme želja i pojedinih timova Serie A, a spominjali su se Bologna, Udinese, SPAL i Cagliari. No, bivši selektor Italije Cesare Prandelli izgleda da nije tek tako spreman odreći se bh. reprezentativca.

 

https://www.fokus.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com