Menu

Tuzla: Profesor čekićem napao direktoricu i pedagogicu škole Istaknuto

gimnazija-ismet-mujezinovic-policijaDirektorica i pedagogica Gimnazije Ismet Mujezinović u Tuzli povrijeđene su u fizičkom napadu koji se danas iza podneva dogodio u ovoj ustanovi.

 

 

Glasnogovornik MUP-a TK Izudin Šarić za Tuzlanski.ba je kazao kako je Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona oko 13:15 sati zaprimio dojavu da su u fizičkom napadu povrijeđene dvije ženske osobe, a u pitnaju su direktorica i pedagogica Gimnazije Ismet Mujezinović.

 

"Povrijeđene osobe prevezene su u UKC Tuzla gdj će im biti pružena pomoć i konstatovan stepen povreda. Muškarac koji je počinio napad priveden je u službene prostorije MUP-a TK zbog kriminalističke obrade, a više informacija će biti poznato nakon što bude okončan uviđaj." – kazao je glasnogovornik MUP-a TK za naš portal.

 

Osim policije Intervenisala je i Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla.

 

Kako nezvanično saznajemo napad na direktoricu i pedagogicu Gimnazije Ismet Mujezinović počinio je profesor škole inicijala F. I. koji je u ovoj ustanovi predavao engleski jezik.

 

Fizičkom napadu prethodio je prvo verbalni obračun nakon čega je F. I. i fizički nasrnuo na direktoricu i pedagogicu, a kako Tuzlanski.ba saznaje u napadu je korstio čekić.

 

Za sada ostaje nepoznato zbog čega je profesor Gimnazije Ismet Mujezinović nasrnuo na svoje kolegice i nanio im povrede.

 

Prema našim saznanjima u školi su ostali i tragovi krvi nakon ovog nemilog događaja.

 

(Tuzlanski.ba)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com