Menu

baner for web jpg

Ivici centar skijaškog turizma u Distriktu /FOTO/ Istaknuto

Ivici 3Nakon što je snijeg prekrio grad Brčko naselje Ivici postalo je centar turizma u Distriktu i postalo veliko okupljalište najmlađih uživajući u zimskim igrama.

 

 

Mnogi Brčaci koji su prolazili kroz ovo naselje gledali su sa čuđenjem, jer znaju da je danas teško vidjeti ovakve prizore u vremenu kada većina djece sjedi uz svoje računare i mobitele.

 

"Ovo danas se rijetko viđa. Gledam i ne mogu da vjerujem. Ova djeca koju ovih dana vidimo u ovom naselju vjerovatno je zasluga roditelja koji još uvijek prepoznaju značajnost igara i druženja uz zabavu na otvorenom. Vidi se da su i djeca radosna", rekao je jedan od prolaznika.

 

Ivici 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Djeca koja su izašla iz svojih kuća da se igraju na snijegu pokazali su pozitivan primjer svima onima koji kritikuju.

 

A, da su mladi aktivni kada je snijeg oko nas potvrdila je i grupa članova Asocijacije mladih SDA Brčko pokazavši pozitivan primjer koji su očistili spomenike u centru grada od snijega I u nekoliko mjesnih zajednica pomagali starijim osobama kojima je zbog zdravstvenog stanja teško izaći na snijeg I hladno vrijeme.

 

Ivici 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivici 3

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com