Menu

Narod se organizovao i pomogao: Operisan Josip Pejaković Istaknuto

josip-pejakovicBosanci i Hercegovci s adresom u Švedskoj, skupili novac za Pejakovićevo liječenje s obzirom na to da je socijalno osiguranje koje ima u BiH, odbilo plaćanje troškova ove operacije

 

 

Josip Pejaković, doajen bh. glumišta podvrgnut je operativnom zahvatu dana na klinici u Munchenu. Da je operacija trajala nekoliko sati i bila izuzetno teška, saznali smo od člana porodice, koji nam je kazao da je sve prošlo u najboljem redu, te da se Josip Pejaković osjeća dobro. Uslijedit će oporavak na ovoj njemačkoj klinici, piše Oslobođenje.

 

Međutim, akcija je još uvijek u toku. Facebook grupa "20 kruna za čovjeka" otvorila je Paypal račun na koji možete uplatiti donacije za pokrivanje troškova Josipovog postoperativnog oporavka.

 

– Sada je najvažnije da se Josip dobro oporavi, istakla je Emira Hadžiavdić Cof, Bosanka koja je u Švedskoj pokrenula akciju prikupljanja sredstava za Josipovu operaciju i liječenje, a koja je ujedno i jedan od administratora Facebook grupe "20 kruna za čovjeka".

 

Paypal račun će biti otvoren do 14. februara. Podsjećamo da su Bosanci i Hercegovci s adresom u Švedskoj, skupili novac za Pejakovićevo liječenje s obzirom na to da je socijalno osiguranje koje ima u BiH, odbilo plaćanje troškova ove operacije.

 

https://www.fokus.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com