Menu

Proširenje Bulevara mira u Brčkom Istaknuto

bulevar-mira-radovi-642x336U ulici Uzunovića na Bulevaru mira trenutno se vrši iskop za izgradnju nove prometne trake, te oborinska kanalizacija. Svi radovi se odvijaju planiranom dinamikom bez zastoja, a završetak radova je 30. maj ove godine.

 

 

Viši stručni suradnik Odjela za javne poslove Dragan Peštić podsjeća da će grad dobiti 500 metara novog bulevara, od pružnog prijelaza iz pravca Bijeljina.

 

"Realizacija projekta će koštati oko 1,4 milion maraka. Prva faza predviđa uklanjanje dva stambena objekta, izgradnju 10,5 metara nove kolovozne trake, rekonstrukciju postojeće ulice Uzunovića, izgradnju nove ulične rasvjete, fekalne i oborinske kanalizacije, te izmještanje niskonaponske mreže", rekao je Peštić,

 

Predsjednik mjesne zajednice Bijeljinska Cesta Žikica Novaković izjavio je da će rješavanje raskrsnice na Bulevaru mira značiti mnogo, kako za stanovnike u ovom naselju, tako i za sve one koji prolaze kroz Brčko.

 

Gradilište su danas posjetili predstavnici Željeznica Republike Srpske, s ciljem dogovora oko pružnog prijelaza prema Srpskoj Varoši, kako s novim poslovima, ne bi došlo do zastoja u prometu u ovom dijelu naselja.

 

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com