Menu

Nako pogibije Šabana Šaulića oglasila se njegova porodica Istaknuto

saban-ildaPorodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su istakali svu bol koju u ovim trenucima osjećaju

 

 

Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

 

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su istakali svu bol koju u ovim trenucima osjećaju:

 

– Sa velikim bolom i neizmjernom tugom obavještavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najljepši glas regiona, kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pjesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umjetnik, neponovljivi pjevač, ali prije svega divan čovjek!

 

Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana – stoji u saopštenju porodice.

 

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Njemačkoj, Bogdan Markata, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici:

 

– Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspJeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu.

 

Bio je kao i uvIJek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina – rekao je Markata.

/fokus/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com