Menu

baner for web jpg

eMPIRICA ICT CHALLENGE 2019: Najbolji studiraju besplatno - osvoji stipendiju od 2500 KM Istaknuto

emp000Ako voliš informatiku, ovo je izvrsna prilika za tebe!

 


Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Tuzli poziva sve zainteresovane da se prijave na takmičenje u znanju iz oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija na kom mogu osvojiti vrijednu stipendiju za upis na Visoku školu eMPIRICA.

 

eMPIRICA ICT CHALLENGE je takmičenje u znanju iz oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT), na kom će se provjeravati opća teorijska znanja u području ICT, kao i opća informiranost o aktuelnim temama iz ICT svijeta.

 

Prvi termin takmičenja je u subotu, 23. marta 2019. godine u 15:30, istovremeno u Brčkom i Tuzli.

 

Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC koji se nalazi na web stranici Visoke škole eMPIRICA www.empirica.ba, do četvrtka 21. marta 2019. godine.

 

Svi kandidati koji pređu prag od 50% bodova na testu ostvaruju pravo na vrijednu stipendiju za upis na redovan studij po izboru na Visokoj školi eMPIRICA u Brčkom ili Tuzli u iznosima od 250 do 2500 KM, zavisno od ostvarenih bodova.

 

PRIHVATI IZAZOV I PRIJAVI SE, JER NAJBOLJI STUDIRAJU BESPLATNO!

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com