Menu

Proglašeni pobjednici Memorijalnog turnira "Nešat Ramadani" u Brčkom Istaknuto

borilacke-1-642x336Najuspješnija takmičarka na Otvorenom prvenstvu Distrikta u borilačkim vještinama, je Amarela Mustafić, čanica brčanskog Sportskog društva „Pobjednik" sa osvojenih pet zlatnih medalja.

 

 

Najuspješniji pojedinac je Luka Đokić, Klub borilačkih viještina „Čoka" Srbija, osvajač četiri zlata. Priznanje za klub sa najvećim brojem takmičara, pripalo je Klubu borilačkih vještina REJI, Zenica.

 

Inače, na prvenstvu, koje od ove godine prerasta u memorijal "Nešat Ramadani" učestvovalo je više od 900 takmičara iz sedam zemalja, svrstanih u 57 klubava.

 

Tehnički domaćin takmičenja, koje je juče u sali Tehničke škole, povodom devetnaestog rođendana Distrikta, organizovano pred više stotina prisutnih, bilo je Sportsko drušvo „Pobjednik", a u ime pokrovitelja Vlade Distrikta, takmičarima se obratio šef Odjeljenja za obrazovanje Senad Osmanović.

 

Turnir je, prigodnim riječima otvorio, glavni koordinator brčanske Vlade Sead Šadić, piše radio Brčko.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com