Menu

U Brčkom predstavljena najnovija knjiga Sare Sabri Istaknuto

ss1U organizaciji Udruženja ”Žena Bošnjakinja” Brčko sinoć je u Domu Islahijeta održana promocija najnovije knjige i predavanje spisateljice Sare Sabri. Pred prepunom velikom salom ovog doma predstavljena je četrnaesta po redu knjiga ove autorice pod nazivom “Šapućem ti kao svom sinu”.

 

 

“Knjiga govori o unutar omladinskim odnosima i došla je kao uobičajeni slijed nakon ranije izdatih knjiga ”Šapućem ti kao žena mužu” i ”Šapućem ti kao žena ženi” tako da je ovom knjigom zaokružena ta porodična tematika u kojoj govorim kroz svoja djela”, kazala je autorica Sara Sabri.Knjiga se obraća omladini i nosi svojevrsnu poruku da se što više nadograđuju, da ulažu u sebe,da se afirmišu i bore i da se ne mire sa onim kako jeste već da budu oni koji će pokrenuti sve pozitivne promjene u svom društvu i svojoj zajednici.

 

“Sa ovih do sad napisanih četrnaest knjiga sam zaokružila tu porodičnu biblioteku unutar-porodičnih odnosa tako da, ako budem pisala petnaestu knjigu, vjerovatno će to biti pokretanje neke nove edicije”, istakla je na kraju Sara Sabri.

http://radiobrcko.ba

ss 2

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com