Menu

Milan Pavlović: Ja sam protiv parade (VIDEO) Istaknuto

milan glumacAktivisti LGBT iz cijele Bosne i Hercegovine najavili su "povorku ponosa" za 8. septembar u Sarajevu o čemu su obavijestili nadležne organe.

 

 

Ovo će biti prva parada u BiH, a organizuju je aktivisti iz cijele zemlje. Zbog toga su kažu organizatori o skupu obavijestili MUP KS, ali i ministarstvo saobraćaja KS.

 

Sama ruta kretanja Povorke još uvijek nije poznata, organizatori kažu da će zahtjevati da to bude u samom centru Sarajeva, gdje se kako kažu održavaju i drugi slični skupovi, no detalje će kažu dogovarati sa institucijama KS.

 

Za Source.ba portal najavu Povorke kratko je prokomentarisao poznati bh. komičar i glumac, Milan Pavlović.

 

Video na ovom linku http://source.ba/clanak/Haris/492148/Mora-li-se-hodati-kroz-grad-moze-li-se-zakupiti-dvorana-Gomila-je-ljudi-koja-nema-nista-protiv-toga-ali-ih-nervira-to-paradiranje?fbclid=IwAR1nSf5eoxBEiW30z2j2tXGbiEt6J-iKJVrHVfIlBDsI4b_wvldY6OiVsys

 

http://source.ba

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com