Menu

Dvije osobe iz Brčkog uhapšene zbog krađe u trgovačkom objektu Istaknuto

kradja555Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali M.L. (44) i D.L. (42) iz Brčkog koji su krađom razne robe na teritoriji Gradiške pričinili lokalnom trgovačkom objektu materijalnu štetu od oko 2.700 KM.

 

 

Brčaci su uhapšeni juče i od njih su oduzeti ukradeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

 

O krađi je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta Tužilaštvu protiv istih dostavi izvještaj za počinjena krivična djela krađe.

 

Policijskoj stanici Gradiška je juče u 13.35 časova prijavljeno da su ova lica iz trgovinske radnje u mjestu Čatrnja ukrala razne artikle, duvanske proizvode i alkoholna pića, te pobjegli vozilom “audi”.

 

Policija je nakon toga u mjestu Nova Topola zaustavila vozilo kojim je upravljao M.L. i u kome se nalazio i D.L, piše srna.

 

Foto: Ilustracija

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com