Menu

baner for web jpg

ProCredit Bank okupila predstavnike privrede i Vlade Brčko distrikta BiH Istaknuto

bank 1U srijedu, 10. aprila, u prostorijama hotela Jelena, ProCredit Bank upriličila je sastanak za predstavnike privrede u Brčko distriktu. Poznata kao banka koja je već izgradila reputaciju partnera malih i srednjih preduzeća, banka nastavlja sa tradicionalnim sastancima poslovne mreže gdje se, pored statusa finansijera bosanskohercegovačke privrede, nastavlja promovisati i kao savjetnik i zagovarač umrežavanja poslovnih subjekata na regionalnom nivou.

 


Sastanak su vodili direktor filijale Banja Luka, Gojko Rodić te član uprave ProCredit Bank, Amel Agić. Ispred ProCredit Bank, svoj doprinos dali su i stručni savjetnici za poslovanje sa privredom Maja Hadžić-Šljivić, Mile Bašić i Ivan Lazić.

 

Sastanak je otvoren tradicionalnom prezentacijom banke, usluga koje banka nudi te prednosti koje mala i srednja preduzeća imaju kao klijenti banke, a kao što su niske cijene međunarodnog platnog prometa, pristup garantnim linijama europskih finansijskih institucija te kontinuirana finansijska podrška edukovanih i stručnih savjetnika za poslovanje sa privredom.


Nakon formalnog dijela, uslijedio je i poslovni doručak gdje se već ugodan razgovor nastavio u opuštenijoj atmosferi.

 

„Za privrednike ovo je bila prilika da neposrednije komuniciraju sa predstavnicima banke, ali i da razmijene međusobne kontakte gdje su se otvorile i mogućnosti za poslovnu saradnju, a što je i ključni cilj ovog vida umrežavanja te dodatna vrijednost koju pored svoje usluge nudimo“, istakao je Gojko Rodić, direktor filijale Banja Luka.


Sastanku se odazvao veliki broj privrednika iz ove regije, od kojih su većina i klijenti ProCredit Bank.

Kao dokaz čvrstog opredjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH da kontinuirano i kroz saradnju sa privrednim sektorom u Brčko distriktu grade što bolji ambijent za poslovanje ovaj događaj je svojim prisustvom dodatno uveličao Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta, gospodin Sead Šadić.

 

bank 2bank 2

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com