Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

ŽOK BIMAL-JEDINSTVO 13. put prvak Bosne i Hercegovine Istaknuto

bim okOdbojkašice ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ uspješno su savladale ekipu iz Gacka osvojivši 13. put za redom šampionsku titulu Bosne i Hercegovine, čime su još jednom dokazale da su apsolutne prvakinje.

 

 

Pobjedom nad Gackom rezultatom 3:0 u završnici Plej off-a Premijer lige Bosne i Hercegovine brčanske princeze su na domaćem terenu obradovale svoju publiku i pripredile pravo uživanje za ljubitelje ovog sporta.

 

Kompanija BIMAL uputila je čestitike odbojkašicama i klubu, poručivši da kao generalni sponzor slavi pobjedu ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ koja je rezultat zajedničkog kvalitetnog rada i podrške.

 

Za seniorsku ekipu ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ ovo je 13. titula šampiona Bosne i Hercegovine, pored osvojene 4 šampionske titule Republike Srpske, 17 titula šampiona Kupa RS-a i 11 titula Kupa Bosne i Hercegovine.

 

Klub „BIMAL-JEDINSTVO“ jednako je uspješan u svim takmičenjima, tako su pionirke 6 puta šampionke Republike Srpske i 4 puta šampionke Bosne i Hercegovine, dok su juniorke 9 puta šampionke Republike Srpske i 9 puta šampionke Bosne i Hercegovine i prvakinje finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Ivanom Radović. Kadetkinje ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ osvojile su 12 titula šampiona Republike Srpske i 7 titula šampiona Bosne i Hercegovine, prvakinje su finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Irenom Vukoje, te su prvakinje 3. omladinskog kupa za odbojkašice u Kaknju "Odbojkaške nade 2019".

 

Osvojene titule:

 

Pionirke - 6 titula šampiona Republike Srpske i 4 titule šampiona Bosne i Hercegovine

Juniorke - 9 titula šampiona Republike Srpske i 9 titula šampiona Bosne i Hercegovine, prvakinje finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Ivanom Radović

Kadetkinje - 12 titula šampiona Republike Srpske i 7 titula šampiona Bosne i Hercegovine i prvakinje finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Irenom Vukoje, prvakinje 3. omladinskog kupa za odbojkašice u Kaknju "Odbojkaške nade 2019"

Seniorke - 4 puta šampionke Republike Srpske i čak 17 puta Kupa RS-a, dok su 13. put za redom šampionke Bosne i Hercegovine i 11 puta Kupa Bosne i Hercegovine

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com