Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

Liga Tuzlanskog kantona: FK "Gornji Rahić" ubjedljivo bolji od FK "Trešnjevke" (FOTO) Istaknuto

g t 7FK "Gornji Rahić" juče je u derbiju Lige Tuzlanskog kantona pokazao da je ubjedljivo bolji i porazio FK "Trešnjevka" Maoča rezultatom 1:0.

 

 

Talas erupcije na stadionu krenuo je kada je Dino Ibrahimbašić u 73. minuti postigao gol i FK "Gornji Rahić" poveo u vodstvo.

 

Ovom pobjedom FK "Gornji Rahić" osigurao je sebi prvo mjesto na tabeli sa ukupno osvojena 51 bod, dok je Trešnjevka na tabeli drugo mjesto sa osvojenih 49 bodova.

 

Da se radilo o važnoj utakmici potvrđuje podatak da je ovu utakmicu pratilo preko 2000 gledalaca.

 

"Ponosni smo što smo najgledaniji klub u Brčko distriktu BiH, a i šire. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim mještanima okolnih sela i svim Brčacima koji su jučer bili na utakmici i koji prate naš klub kroz cijelu sezonu. Jučer su naši počasni gosti bili gospodin Slobodan Tešić (bivši predsjednik FK Jedinstva Brčko, nekadašnji potpredsjednik fudbalaskog saveza RS kao i gospodin Jovica Savić, predsjednik fudbalskog saveza Brčko distrikta BiH. Posebno hvala RAHIĆKOJ RAJI na onom ludilu", rekli su iz FK "Gornji Rahić".

 

Kako je sve izgledalo možete pogledati i na priloženim fotografijama.

 

g t 7g t 7g t 7g t 7g t 7g t 7g t 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

g t 8

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com