Menu

baner for web jpg

Asocijacija mladih SDA Brčko organizovala iftar na Blatuši (FOTO) Istaknuto

sda iftar 8Asocijacija mladih SDA Brčko distrikta na Blatuši  u Brčkom oragnizovala je tradicinalni iftar za skoro 300 članova.

 

Iftaru su prisustvovali zvaničnici SDA, Esed Kadrić, zastupnici u Skupštini Brčko distrikta Sead Softić. Adem Ribić i Admir Mujkanović.

 

Predsjednik Asocijacije mladih SDA i glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Sead Šadić istakao je da je ovo višegodišnja tradicija.

 

"Ovo je naša višegodišnja tradicija i svakim danom Asocijacija mladih SDA pokazuje da je najefikasniji podmaladak i da pokazuje svoje jedinstvo. Raduje nas činjenica na koji to način radimo i podsjećam da su naši članovi jako aktivni kako u svojim odborima tako i u džematima i sl.", rekao je Šadić.

 

Na organizovanom iftaru nastupio je hor Mošus koji su pored ilahija izveli i pjesmu "Da te nije Alija", a nakon Mošusa nastupiolo je i KUD "Centar".

 

Dovu je proučio Bahrija ef Smajić.

 

sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10sda iftar 10

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com