Menu

Pijani Bosanci pretukli njemačke policajce i nanijeli im teže povrede Istaknuto

pp000Dvojica državljana BiH jučer su u njemačkom Stuttgartu nanijeli teže povrede dvojici policijskih službenika u ovom gradu, nakon što su ih zbog remećenja javnog reda i mira pokušali privesti u policijsku stanicu.

 

 


Kako je saopćeno iz Policijske uprave Stuttgart, dva policijska službenika starosne dobi od 23 i 28 godina pokušala su savladati dvojicu 21-godišnjih Bosanaca koji su bili u alkoholiziranom stanju.

 

Prethodno su Bosanci dobili upozorenje od policije ali nakon što su pružali otpor policijski službenici su ih pokušali privesti u stanicu.

 

Na putu do stanice jedan od Bosanaca udario je pesnicom policajca u lice, nakon čega se uključio i drugi Bosanac koji je nanio niz udaraca drugom policajcu.

 

Uprkos povredama, policijski službenici uspjeli su nekako savladati Bosance, a u tome im je pomogao jedan 38-godišnji prolaznik.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com