Menu

Brčko: Obustava saobraćaja zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta na Bulevaru Istaknuto

bul 2Obavještavaju se svi učesnici u saobraćaju da će u dane 13. 6. (četvrtak), 14. 6. (petak) i 15. 6. (subota) 2019. godine, saobraćaj u ulici Uzunovića, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti zaključno s raskrsnicom „Kuglana“ biti obustavljen zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta ulice Uzunovića (druga traka Bulevara), Kuglana – pružni prelaz.

Za vrijeme ovih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

 

Alternativni pravac iz smjera Bijeljine je raskrsnica kod benzinske pumpe „Agropetrol“ – saobraćajnica preko Bescarinske zone, zatim kroz stambeno naselje 1. maj i Grčica te dalje tranzitom kroz grad.

 

Alternativni pravac iz smjera Banje Luke je tranzitom kroz grad te ulicama Miroslava Krleže, Nikole Tesle, te kroz stambena naselja 1. maj i Grčica, zatim saobraćajnicom preko Bescarinske zone za Bijeljinu.

 

Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i radnika na terenu.

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com