Menu

Ekipa iz District team-a za vikend poziva vas na “Horror night” i “Comedy night” Istaknuto

file 20171031 18711 1xoewp4Ekipa iz District team-a poziva Vas na “MOVIE NIGHTS”. Dragi filmoljupci, evo prilike da se zajedno družimo za vikend 22-og i 23-eg Juna i napravimo dobru atmosferu. S obzirom da naš grad još uvijek nema kino, evo prilike da sami napravimo svoje kino.

 

 

22.juni “Horror night”- Omladinski centar Brčko 19:00h.
23.juni “Comedy night”- Omladinski centar Brčko 19:00h.

 

BESPLATAN ULAZ I GRICKALICE ZA SVE GOSTE

 

U sklopu projekta “PRO-budućnost District team sprovodi svoje projektne aktivnosti.

 

O Projektu PRO-BUDUĆNOST!

 

Projekat Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost (PRO–Budućnost) implementira humanitarna i razvojna agencija Catholic Relief Services (CRS),


u partnerstvu s Institutom za razvoj mladih KULT, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzla, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka, Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini i Nansen dijalog centrom Mostar.

 

Osnovni cilj projekta je da, zajedno sa ključnim društvenim akterima, radimo na postizanju održivog i dugotrajnog mira i ojačamo međusobno povjerenje i razumijevanje među građanima različitih etničkih i vjerskih grupa.

 

To su preduslovi za ostvarivanje konteksta koji će omogućiti bolji život svim građanima i narodima u Bosni i Hercegovini.


Stoga, u projekat su uključeni ključni akteri iz političke, vjerske i medijske sfere, te različite grupe građana, s ciljem da pomirenje i unaprijeđeno povjerenje vode ka pozitivnim društvenim promjenama širom BiH.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com