Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Škola plesa Mambo: Drugi WDSF World Open Brčko Championship 20 Jula Istaknuto

ma44Tačno jos 20 dana nas dijeli od velikog sportskog spektakla u našem gradu WDSF World Open Brčko Championship 2019 – 2nd Edition

 


Mlada ekipa plesnog kluba Mambo iz Brčkog nakon prošlogodišnjeg zasigurno najvećeg sportskog događaja i velikog spektakla koji je upriličila u našem gradu kada je organizovala prvi WDSF World Open Brčko Championship sa učesnicima iz 31 države krupnim koracima ide prema dugom WDSF World Open Brčko championship turniru u latino američkim i standardnim plesovima koji će se u našem gradu održati 20 Jula 2019 godine u sportskoj dvorani Gimnazije u Brčkom.


Organizatori očekuju dolazak učesnika iz više od 30 država svijeta i pripremaju zaista nešto po čemu naš grad već postaje prepoznatljiv na sportskoj mapi svijeta.


Ono po čemu su jedinstveni u svijetu, a to je besplatan ulaz za publiku, učiniće jos glamuroznijim ovaj događaj jer naši sugrađani će imati priliku da besplatno sa tribina posmatraju sam krem ovog sporta jer organizatori najavljuju dolazak velikog broj učesnika i veliki broj vrhunskih sportsko plesnih parova koji su rangirani u top 20 na svjetskog rang listi.


Ono što posebno ističu za publiku je da ne brinu za vrućine, jer će sportska dvorana Gimnazije za tu priliku biti klimatizovana i potpuno će promijeniti svoj izgled vrhunskom scenografijom.


Na Vama je samo da dodjete, prepustite se uživanju i podržite sve parove a posebnno domaće plesne parove, članove PK Mambo Brčko Giacomo Lazzarini - Michelle Nazarenus i Živojin Suvajac i Isidora Cvijetić koji će se punopravno boriti za što bolji plasman.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com