Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Slijepi putnik pao iz aviona koji je letio iznad Londona Istaknuto

avi77Jedan slijepi putnik nedavno je pao iz aviona koji je letio iznad Londona, a ubrzo nakon nesreće pronađen je mrtav u vrtu jednog londonskog stambenog kompleksa, piše BBC.

 

 


Pretpostavlja se da je taj čovjek bio slijepi putnik, koji je pao iz prostora oko stajnog trapa aviona Kenia Airwaysa na samom prilazu aerodromu Heathrow, saopćila je u ponedjeljak londonska gradska policija.

 

"Policija je pozvana u poslijepodnevnim satima u nedjelju, 30. juna, na adresu u Offerton Roadu, u Claphamu, nakon što je u vrtu otkriveno tijelo. Obdukcija će se obaviti u dogledno vrijeme. Policija radi na utvrđivanju identiteta čovjeka. Iako se smrt ne tretira kao sumnjiva, policijske istrage će se nastaviti", navodi se u policijskoj izjavi.

 

Valja podsjetiti da je 2015. godine slijepi putnik koji se nalazio u avionu British Airwaysa koji je letio iz Johannesburga pao na krov jednog objekta dok je avion prilazio Heathrowu. Drugi muškarac koji se također skrivao u stajnom trapu aviona morao je biti hospitaliziran zbog ozbiljnih povreda.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com