Menu

Još dvije sedmice do SAVSKE REGATE Nautičkog kluba Brčko Istaknuto

sav regU organizaciji Nautičkog kluba Brčko, a pod pokroviteljstvom Vlade i Skupštine Brčko distrikta, 04. avgusta u našem gradu biće održana prva po redu Savska regata-Karneval na vodi Brčko 2019.

 

 


U okviru manifestacije za sve učesnike, goste i Brčake pripremljen je bogat sportski, kulturni i muzički program.

 

"Uz druženje i opuštanje, cilj nam je da ovom manifestacijom istaknemo prirodne ljepote rijeke Save i poznatog brčanskog izletišta Ficibajer, gdje će biti organizovano obaranje rekorda u pravljenju najveće porcije ćevapa od 5000 kom. Za najbolje učesnike regate predviđene su vrijedne nagrade. Svi prisutni imaće priliku uživati i u muzičkom dijelu programa, koji je predviđen nakon proglašenja pobjednika. Od vas očekujemo dobro raspoloženje uz uzbudljivu plovidbu i druženje", rekli su iz Nautičkog kluba Brčko.

 

e se vršiti na štandu Nautičkog kluba uz popunjavanje formulara. Od vas očekujemo dobro raspoloženje uz uzbudljivu plovidbu i druženje!

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com