Menu

BiH: Pogledajte kako je policija upala u laboratoriju droge (VIDEO) Istaknuto

laboratorija skank blIz dvije savremene laboratorije za proizvodnju droge na području Banje Luke policija je u akciji “Unikat” prekjučer zaplijenila više od 900 trski skanka koji je trebalo da dozri za desetak dana i uhapsila Sanela Šeranića, Nenada Dragišića, Deana Đajića i Danijela Trninića.

 

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS danas je na YouTube kanalu objavilo snimak hapšenja jednog od osumnjičenih u ovoj akciji.

 

Jedna od laboratorija pronađena je u napuštenom objektu u Trnu. To je jedna od najvećih i najsavremenijih laboratorija koje su pronađene u posljednje vrijeme, a policija ju je juče demontirala i vagala “usjev” od 900- 1.000 komada ove genetski modifikovane marihuane.

 

Akciju su izveli pripadnici Uprave za organizovani kriminalitet MUP-a RS, uz asistenciju PU Banja Luka i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

 

(NN)

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com