Menu

Color Fest Brčko: Pozvao svoju djevojku na binu, kleknuo na koljena i izvadio prsten Istaknuto

vj co 1Ovogodišnji BH Color festival, pored odlične muzike i šarenila ostaće upamćen i po nesvakidašnjoj vjeridbi. Dino Eminagić iz Sarajeva, po prvi put je sa svojom djevojkom Nijazom Prosjanović, došao na Color, te je u jednom momentu izašao na veliku binu, pozvao svoju djevojku, kleknuo na koljena i izvadio prsten.

 

 

Skupa smo već 5 godina. Mnogo radimo i rijetke su prilike kada imamo vremena da se na ovakav način opustimo. Želio sam da svojoj djevojci priredim nešto što će pamtiti cijelog života i očigledno sam, zahvaljujući organizatorima i uspio u tome, rekao je neposredno nakon vjeridbe Dino.


Iako smo pet godina skupa nisam očekivala prsten, zasigurno ne, na ovakav način. Uzbuđena sam, srećna, ne znam šta drugo još mogu da kažem u ovom momentu, kazala je neposredno nakon vjeridbe Nijaza.

 

Dinin hrabar čin i Nijazino „da“ ovacijama je propratila mnogobrojna festivalska publika koja je samo u njihovu čast, još jednom obojila nebo iznad „bescarinske zone“ u Brčkom. Dvadesetčetverogodišnji par, obećao nam je da će i naredne godine posjetiti BH Color festival u Brčkom i to sa burmama na rukama.

 

https://brcko.tv

vj co 2

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com